- Vrijeme pripreme
- 20 minute
- Vrijeme kuhanja
- 60 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Salate
- Postavio
- Postavljeno
- 17.2.2012
- 475 ml
- majoneza
- 60 ml
- sok od limuna
- 700 g
- Pileći fileti
- 140 g
- proprženi bademi
- 120 g
- celer
- 160 g
- riža
- 1 glavica
- Crveni luk
- 2 komad
- paprika
- 120 g
- trapist sir
- 120 g
- čips

- Pileća prsa i rižu skuhati, pa piletinu isjeći na kockice.
- U veću posudu staviti majonezu i limunov sok, pa dobro izmiješati.
- Ovoj smjesi dodati piletinu, rižu, bademe, isjeckani luk, paprike i celer, pa sve izmiksati.
- Smjesu preliti u posudu za pečenje, posuti je naribanim sirom i izmrvljenim čipsom, staviti u rernu i peći 30 minuta na 150 °C.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!