- Vrijeme pripreme
- 4 minute
- Vrijeme kuhanja
- 20 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 26.11.2010
- 1 komad
- goveđi odrezak
- 1/2 šolja
- sok od limuna
- 1 1/2 kašičica
- kora od limuna
- 2 češanj
- Bijeli luk
- 1 kašičica
- celer
- 1 kašičica
- majčina dušica
- 1 kašičica
- origano
- 1 kašičica
- ružmarin
- 1/4 kašičica
- Sol
- 1/4 kašičica
- Biber

- Odstranite masnoću sa odrezka pa odrezak stavite u staklenu zdjelu.
- U manjoj posudi pomiješajte sok od limuna, koru od limuna, bijeli luk, celer, majčinu dušicu, origano, ružmarin, sol i biber.
- Prelijte meso s dobivenom marinadom i ostavite da odstoji u frižideru 24 sata.
- Pecite odrezak na roštilju, 8-10 minuta sa svake strane, uz konstantno posipanje marinadom, ili dok ne bude pečen, po želji.
- Poslužite uz salatu.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!