Odrezak s mrkvom i krompirom

Služi: 1 osobuKuhanje: 35 minutaPriprema: 5 minuta
Odrezak s mrkvom i krompirom

Sastojci

Goveđi odrezak:
1 komad
Mrkve:
8 komada
Krompir:
2 komada
Konzervirana krem supa od gljiva:
1 komad

Instrukcije

  1. Propržite meso u tavi a zatim stavite u posudu za pečenje.

  2. Dodajte narezanu mrkvu i krompir.

  3. Prelijte sa supom od gljive, poklopite i stavite u pećnicu.

  4. Pecite 30 minuta na temperaturi od 170 stepeni ili dok krompir ne omekša.

  5. Izvadite i poslužite toplo.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.