- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 15 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 20.8.2013
- 2 1/2 kašičica
- bijeli luk u prahu
- 1 1/2 kašičica
- Bosiljak
- 2 1/2 kašičica
- origano
- 1/2 kašičica
- Sol
- 1/7 kašičica
- Biber
- 700 g
- goveđi odrezak
- 1 kašika
- Maslinovo ulje
- 1 kašika
- sok od limuna
- 2 kašika
- feta sir
- 1 kašika
- masline

- U zdjeli pomiješajte luk, bosiljak, origano, sol i biber.
- Premažite odrezak s napravljenom smjesom.
- Zagrijte ulje u tavi na visokoj temperaturi.
- Dodajte odrezak i pecite 15 minuta uz jedno okretanje ili dok odrezak ne bude pečen po vlastitoj želji.
- Pospite sa sokom od limuna, sirom i maslinama.
- Skinite i poslužite toplo.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!