Paprike u kajmaku

Vrijeme pripreme
10 minute
Vrijeme kuhanja
25 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Predjela
Postavio
Postavljeno
1 kg
paprike
4 kašika
kajmak
2 kašika
ulje
1 kašičica
Sol
Paprike u kajmaku
  1. Paprike oprati, prepoloviti i očistiti od sjemenki.
  2. Poredati ih u pleh premazan uljem i peći 15-ak minuta na 150 °C.
  3. Posoliti ih, dodati kajmak i peći još nekoliko minuta.
  4. Pripremljene paprike servirati tople.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*