Paradajz supa s tikvicama

Sastojci
Instrukcije
Ugrijte ulje u dubokoj tavi na srednjoj temperaturi.
Dodajte luk i povećavajte temperaturu, kuhajte 3-4 min ili dok ne omekša.
Dodajte paradajz sos i pileću osnovu pa sačekajte da prokuha.
Saspite tjesteninu i dobro promiješajte.
Vratite supu na vrenje, dodajte malo vode, smanjite temperaturu i kuhajte 5 minuta.
Saspite isjeckane tikvice u supu i kuhajte 2 minute.
Začinite sa soli i biberom.
Stavite sir preko hljeba pa to stavite na grill (ili u mikrovalnu) 2 minute ili dok se sir ne istopi.
Saspite supu u tanjire i konzumirajte je uz hljeb sa sirom.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.