Parmezan-tikvice
Služi: 1 osobuKuhanje: 40 minutaPriprema: 15 minuta

Sastojci
Tikvice:
2 komada
Maslac:
2 kašike
Origano:
1 kašika
Parmezan:
150 grama
Sol:
Po želji
Instrukcije
Tikvice izrezati na tanje kolutiće.
U jednoj od kuhinjskih posuda izmiješati tikvice, istopljeni maslac, sol i origano, staviti u pleh premazan uljem, po površini posuti parmezan i peći 40 minuta na 170 °C.
Parmezan-tikvice poslužiti kao predjelo ili prilog nekom jelu od mesa.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.