Parmezan-tikvice

Služi: 1 osobuKuhanje: 40 minutaPriprema: 15 minuta
Parmezan-tikvice

Sastojci

Tikvice:
2 komada
Maslac:
2 kašike
Origano:
1 kašika
Parmezan:
150 grama
Sol:
Po želji

Instrukcije

  1. Tikvice izrezati na tanje kolutiće.

  2. U jednoj od kuhinjskih posuda izmiješati tikvice, istopljeni maslac, sol i origano, staviti u pleh premazan uljem, po površini posuti parmezan i peći 40 minuta na 170 °C.

  3. Parmezan-tikvice poslužiti kao predjelo ili prilog nekom jelu od mesa.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.