- Vrijeme pripreme
- 45 minute
- Vrijeme kuhanja
- 30 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Prilozi
- Postavio
- Postavljeno
- 13.9.2012
- 1 komad
- patlidžan
- 200 ml
- paradajz sos
- 200 g
- sir trapist
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber

- Patlidžan operite, izrežite na kolutove i posolite.
- Ostavite da odstoji pola sata, kako bi se odstranila gorčina.
- Ispecite patlidžan u tavi, na zagrijanom ulju s obje strane.
- Nakon što se ispeče, stavite ga u vatrostalnu posudu, pospite paradajz sososm, naribanim trapistom i stavite u zagrijanu rernu da se zapeče i istopi sir.
- Jelo poslužite kao prilog nekom drugom jelu od mesa.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!