- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 90 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 27.3.2013
- 2 kg
- piletina
- 6 glavica
- Crveni luk
- 1 po potrebi
- brašno
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber
- 4 šolja
- pileća supa
- 1/2 šolja
- maslo

- Umiješajte piletinu u baršno a zatim složite u podmazanu posudu za pečenje.
- Poredajte luk preko piletine, dodajte pileću supu, ovisno koliko je potrebno samo da se luk prekrije.
- Umiješajte maslo i pecite 90 minuta na temperaturi od 170 stepeni, uz jedno okretanje.
- Izvadite iz pećnice i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!