Pečena piletina s lukom

Služi: 1 osobuKuhanje: 90 minutaPriprema: 5 minuta
Pečena piletina s lukom

Sastojci

Piletina:
2 kilograma
Crveni luk:
6 glavica
Brašno:
Po želji
Sol:
Po želji
Biber:
Po želji
Pileća supa:
4 šolje
Maslo:
1/2 šolje

Instrukcije

  1. Umiješajte piletinu u baršno a zatim složite u podmazanu posudu za pečenje.

  2. Poredajte luk preko piletine, dodajte pileću supu, ovisno koliko je potrebno samo da se luk prekrije.

  3. Umiješajte maslo i pecite 90 minuta na temperaturi od 170 °C, uz jedno okretanje.

  4. Izvadite iz pećnice i poslužite.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.