Pečena riba s parmezanom

Vrijeme pripreme
4 minute
Vrijeme kuhanja
20 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
450 g
fileti bakalara
1/2 kašičica
Sol
1/7 kašičica
Biber
4 kašika
Vrhnje
4 kašika
parmezan
1/4 kašičica
paprika
1/8 kašičica
estragon
3 glavica
zeleni luk
1 komad
paradajz
Pečena riba s parmezanom
  1. Predhodno zagrijte pećnicu na 170 stepeni.
  2. Stavite filete u podmazanu posudu za pečenje i začinite sa soli i biberom.
  3. U manjoj posudi pomiješajte vrhnje, parmezan, papriku i estragon.
  4. Prelijte smjesu s vrhnjem preko fileta, stavite u pećnicu i pecite 20 minuta.
  5. Izvadite i poslužite s paradajzom i zelenim lukom.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*