- Vrijeme pripreme
- 4 minute
- Vrijeme kuhanja
- 20 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 16.5.2013
- 450 g
- fileti bakalara
- 1/2 kašičica
- Sol
- 1/7 kašičica
- Biber
- 4 kašika
- Vrhnje
- 4 kašika
- parmezan
- 1/4 kašičica
- paprika
- 1/8 kašičica
- estragon
- 3 glavica
- zeleni luk
- 1 komad
- paradajz

- Predhodno zagrijte pećnicu na 170 stepeni.
- Stavite filete u podmazanu posudu za pečenje i začinite sa soli i biberom.
- U manjoj posudi pomiješajte vrhnje, parmezan, papriku i estragon.
- Prelijte smjesu s vrhnjem preko fileta, stavite u pećnicu i pecite 20 minuta.
- Izvadite i poslužite s paradajzom i zelenim lukom.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!