Pečene kobasice sa povrćem
Služi: 1 osobuKuhanje: 35 minutaPriprema: 20 minuta

Sastojci
Crvene paprike:
2 komada
Patlidžan:
1 komad
Tikvice:
3 komada
Maslinovo ulje:
3/2 kasika
Pileće kobasice:
12 komada
Instrukcije
Isjeckajte paprike, patlidžan i tikvice, sve stavite u jednu posudu, pospite maslinovim uljem i promiješajte.
Stavite u pleh obložen papirom za pečenje i pecite 25 minuta na 230 °C.
Kobasice isjeckajte, prelijte uljem, stavite u posebnu posudu obloženu papirom za pečenje i pecite 10-ak minuta.
U pečeno povrće stavite začine po želji, pomiješajte sa kobasicama, pa poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.