- Vrijeme pripreme
- 15 minute
- Vrijeme kuhanja
- 20 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 22.2.2012
- 1 kg
- ribe
- 8 komad
- paradajz
- 1 šolja
- crne masline
- 2 češanj
- Bijeli luk
- 1 glavica
- Crveni luk
- 200 g
- feta sir
- 1 po potrebi
- Maslinovo ulje

- Premazati ribe maslinovim uljem i staviti u posudu za pečenje.
- Peći 20 minuta u rerni na temperaturi od 170 stepeni.
- U međuvremenu zagrijati ulje u tavi, dodati crveni luk, bijeli luk, paradajz i masline.
- Kuhati dok se paradajz ne raspadne.
- Nekoliko minuta prije nego ribe budu pečene, posuti ih sirom i zadržati ih u rerni dok se sir ne istopi.
- Izvaditi ih iz rerne, posuti smjesom od povrća i poslužiti.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!