Pečene rotkvice s gljivama

Služi: 1 osobuKuhanje: 10 minutaPriprema: 4 minuta
Pečene rotkvice s gljivama

Sastojci

Gljive:
220 grama
Bijeli luk:
1 češanj
Rotkvice:
150 grama
Maslo:
25 grama
Majčina dušica:
1 kašičica

Instrukcije

  1. Zagrijte maslo u tavi a zatim dodajte gljive i pecite 5 minuta.

  2. Umiješajte bijeli luk, majčinu dušicu i rotkvice i pecite još 3-5 minuta.

  3. Skinite sa vatre i poslužite toplo.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.