Pečeni fileti lososa u senfu i vinu

Vrijeme pripreme
5 minute
Vrijeme kuhanja
20 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
600 g
fileti lososa
2 kašika
senf
1 komad
limun
1 1/2 šolja
bijelo vino
1 kašičica
majčina dušica
1 kašičica
ružmarin
1 kašičica
origano
1 po potrebi
Sol
1 po potrebi
Biber
Pečeni fileti lososa u senfu i vinu
  1. Premažite filete sa senfom a zatim ih stavite u posudu za pečenje.
  2. Poredajte nekoliko kriški limuna po filetima i pospite sa svježim biljem.
  3. Prelijte s vinom, stavite posudu u pećnicu i pecite 20 minuta na temperaturi od 200 stepeni.
  4. Izvadite i poslužite uz preostale kriške limuna.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*