Pečeni fileti lososa u senfu i vinu
Služi: 1 osobuKuhanje: 20 minutaPriprema: 5 minuta
Sastojci
Fileti lososa:
600 grama
Senf:
2 kašike
Limun:
1 komad
Bijelo vino:
3/2 solja
Majčina dušica:
1 kašičica
Ružmarin:
1 kašičica
Origano:
1 kašičica
Sol:
Po želji
Biber:
Po želji
Instrukcije
Premažite filete sa senfom a zatim ih stavite u posudu za pečenje.
Poredajte nekoliko kriški limuna po filetima i pospite sa svježim biljem.
Prelijte s vinom, stavite posudu u pećnicu i pecite 20 minuta na temperaturi od 200 °C.
Izvadite i poslužite uz preostale kriške limuna.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.