- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 20 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 26.8.2013
- 600 g
- fileti lososa
- 2 kašika
- senf
- 1 komad
- limun
- 1 1/2 šolja
- bijelo vino
- 1 kašičica
- majčina dušica
- 1 kašičica
- ružmarin
- 1 kašičica
- origano
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber

- Premažite filete sa senfom a zatim ih stavite u posudu za pečenje.
- Poredajte nekoliko kriški limuna po filetima i pospite sa svježim biljem.
- Prelijte s vinom, stavite posudu u pećnicu i pecite 20 minuta na temperaturi od 200 stepeni.
- Izvadite i poslužite uz preostale kriške limuna.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!