Pečeni fileti lososa

Služi: 1 osobuKuhanje: 40 minutaPriprema: 4 minuta
Pečeni fileti lososa

Sastojci

Fileti lososa:
350 grama
Maslinovo ulje:
3 kašike
Susamove sjemenke:
3 kašičice
Zeleni luk:
3 glavice

Instrukcije

  1. Predhodno uljem podmažite posudu za pečenje.

  2. Premažite filete s uljem i poredajte u posudu za pečenje ( koža okrenuta prema dole).

  3. Pospite filete sa susamovim sjemenkama i zelenim lukom.

  4. Prekrijte posudu s aluminijskom folijom i pecite 30-40 minuta na umjerenoj temperaturi ili dok fileti ne budu pečeni.

  5. Izvadite iz pećnice i poslužite uz prilog.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.