Pečeni fileti s švicarskim sirom

Vrijeme pripreme
5 minute
Vrijeme kuhanja
45 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
6 komad
Pileći fileti
1 komad
konzervisana pileća supa
1 šolja
voda
200 g
švicarski sir
1 po potrebi
maslo
1 po potrebi
Prezla
Pečeni fileti s švicarskim sirom
  1. Stavite piletinu u posudu za pečenje.
  2. U zdjeli pomiješajte supu i vodu. Prelijte preko piletine.
  3. Pospite s sirom.
  4. U tavi zagrijte maslo i prezlu i prespite preko sira.
  5. Prekrijte posudu za pečenje folijom i pecite 35-45 minuta na temperaturi od 190 stepeni.
  6. Izvadite iz pećnice i poslužite.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*