Pečeni goveđi ramstek
Služi: 1 osobuKuhanje: 30 minutaPriprema: 5 minuta

Sastojci
Ramstek: 
1 komad
Jabučni ocat: 
2 šolje
Crveni luk: 
1 glavica
Bijeli luk: 
1 glavica
Maslo: 
Po želji
Maslinovo ulje: 
Po želji
Biber: 
Po želji
Sol: 
Po želji
Instrukcije
- Pomiješajte ocat, sol, biber i crveni luk. 
- Umiješajte ramsteke u smjesu i ostavite da odstoji jedan dan. 
- Zagrijte maslo u tavi. Dodajte meso i ispecite ga. 
- Premažite bijelim lukom i pospite s maslinovim uljem. 
- Skinite i poslužite uz pomfrit ili kuhano povrće. 
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.