Pečeni goveđi ramstek
Služi: 1 osobuKuhanje: 30 minutaPriprema: 5 minuta

Sastojci
Ramstek:
1 komad
Jabučni ocat:
2 šolje
Crveni luk:
1 glavica
Bijeli luk:
1 glavica
Maslo:
Po želji
Maslinovo ulje:
Po želji
Biber:
Po želji
Sol:
Po želji
Instrukcije
Pomiješajte ocat, sol, biber i crveni luk.
Umiješajte ramsteke u smjesu i ostavite da odstoji jedan dan.
Zagrijte maslo u tavi. Dodajte meso i ispecite ga.
Premažite bijelim lukom i pospite s maslinovim uljem.
Skinite i poslužite uz pomfrit ili kuhano povrće.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.