Pečeni goveđi ramstek

Služi: 1 osobuKuhanje: 30 minutaPriprema: 5 minuta
Pečeni goveđi ramstek

Sastojci

Ramstek:
1 komad
Jabučni ocat:
2 šolje
Crveni luk:
1 glavica
Bijeli luk:
1 glavica
Maslo:
Po želji
Maslinovo ulje:
Po želji
Biber:
Po želji
Sol:
Po želji

Instrukcije

  1. Pomiješajte ocat, sol, biber i crveni luk.

  2. Umiješajte ramsteke u smjesu i ostavite da odstoji jedan dan.

  3. Zagrijte maslo u tavi. Dodajte meso i ispecite ga.

  4. Premažite bijelim lukom i pospite s maslinovim uljem.

  5. Skinite i poslužite uz pomfrit ili kuhano povrće.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.