- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 30 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Predjela
- Postavio
- Postavljeno
- 10.1.2011
- 1 glavica
- karfiol
- 2 komad
- paprika
- 2 glavica
- Crveni luk
- 2 kašika
- Maslinovo ulje
- 1/2 kašičica
- Sol
- 1/2 kašičica
- Biber
- 1 kašika
- parmezan
- 2 kašika
- peršun

- Stavite karfiol, papriku i luk u plitku posudu za pečenje.
- Dodajte ulje, sol i biber pa promiješajte.
- Pecite u pećnici 20 minuta na temperaturi od 220 stepeni. Promiješajte i pecite još 10 minuta ili dok povrće ne omekša i dok se ne zapeče.
- Prespite u posude za posluživanje, pospite sa parmezanom i peršunom pa poslužite odmah.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!