- Vrijeme pripreme
- 4 minute
- Vrijeme kuhanja
- 40 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Predjela
- Postavio
- Postavljeno
- 21.6.2013
- 1 kg
- Krompir
- 2 glavica
- Crveni luk
- 2 kašika
- Maslinovo ulje
- 1 kašika
- peršun
- 1 kašika
- ružmarin
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber

- Predhodno zagrijte pećnicu na 200 stepeni.
- Pomiješajte krompir sa crvenim lukom, maslinovim ulje, peršunom i ružmarinom.
- Stavite krompir u posudu za pečenje a zatim u pećnicu. Pecite 40 minuta ili dok krompir ne bude pečen.
- Izvadite i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!