- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 60 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Predjela
- Postavio
- Postavljeno
- 1.4.2013
- 8 komad
- mladi krompir
- 1 glavica
- Crveni luk
- 6 češanj
- Bijeli luk
- 2 kašika
- ružmarin
- 1/2 kašičica
- Biber
- 1 kašika
- Maslinovo ulje
- 1 kašika
- sok od limuna
- 1 po potrebi
- peršun
- 4 šolja
- zelena salata

- U posudu za pečenje pomiješajte krompir, crveni luk, bijeli luk, ružmarin, biber i maslinovo ulje.
- Stavite posudu u pećnicu i pecite 60 minuta, na temperaturi od 230 stepeni, uz povremeno miješanje.
- Izvadite iz pećnice, umiješajte sok od limuna, pospite sa peršunom i poslužite sa zelenom salatom.
Pozdrav,
na slici je krumpir sa peršinom, nema ružmarina?
Peršin je tu zbog dekoracije, a ružmarin je mljeven kao sto piše u receptu pa iz tog razloga nije vidljiv toliko.Hvala!
:-))))))