Pečeni krompiri sa sirom
Služi: 1 osobuKuhanje: 55 minutaPriprema: 15 minuta

Sastojci
Konzervisana krem supa od gljiva:
1 konzerva
Paprika:
1/2 kašičice
Biber:
1/2 kašičice
Krompir:
4 komada
Cheddar sir:
1 šolja
Instrukcije
U zdjeli pomiješajte supu, papriku i biber a zatim prespite smjesu u posudu za pečenje.
Umiješajte kriške krompira u dobivenu smjesu.
Pospite sa sirom i prekrijte folijom.
Stavite u pećnicu pa pecite 45 minuta na temperaturi od 200 °C.
Skinite foliju i pecite još 10 minuta ili dok krompir ne omekša.
Izvadite iz pećnicu i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.