Pečeni kukuruz s parmezanom i majonezom

Vrijeme pripreme
10 minute
Vrijeme kuhanja
10 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Predjela
Postavio
Postavljeno
120 ml
majoneza
5 komad
kukuruz
250 g
parmezan
1 kašičica
chilli
1 kašičica
Sol
1 kašičica
Biber
Pečeni kukuruz s parmezanom i majonezom
  1. Tanki sloj majoneze premažite preko svakog kukuruza.
  2. Pospite zatim svaki premazani kukuruz parmezanom, chilijem, soli i biberom.
  3. Svaki kukuruz umotajte u foliju i stavite na roštilj premazan masnoćom.
  4. Pecite na roštilju uz povremeno okretanje 10-ak minuta.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*