Pečeni luk u vinu

Vrijeme pripreme
4 minute
Vrijeme kuhanja
10 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Prilozi
Postavio
Postavljeno
4 glavica
Crveni luk
1/4 šolja
margarin
2 češanj
Bijeli luk
1/4 šolja
bijelo vino
1/4 šolja
parmezan
2 kašika
peršun
Pečeni luk u vinu
  1. Ispecite luk a zaitm ga narežite na četvrtine i ogulite.
  2. Zagrijte margarin u većoj tavi na visokoj temperaturi. Dodajte bijeli luk i propržite ga.
  3. Skinite s vatre, umiješajte vino , sir i peršun.
  4. Prelijte preko crvenog luka i poslužite odmah.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*