- Vrijeme pripreme
- 2 minute
- Vrijeme kuhanja
- 24 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Predjela
- Postavio
- Postavljeno
- 4.6.2013
- 1 češanj
- Bijeli luk
- 1 kašičica
- Maslinovo ulje
- 1/2 šolja
- Prezla
- 2 komad
- paradajz
- 4 list
- Bosiljak
- 1/7 kašičica
- Biber

- U manjoj tavi propržite luk na ulju pa dodajte prezlu i pirjajte dok se lagano ne zapeče a zatim skinite s vatre.
- Stavite paradajz u podmazanu posudu za pečenje. Začinite sa soli i bibierom i pospite sa smjesom od prezle i bijelog luka.
- Pecite u pećnici 20 minuta na temperaturi od 160 stepeni.
- Izvadite i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!