Pečeni pileći fileti s bijelim lukom

Vrijeme pripreme
4 minute
Vrijeme kuhanja
40 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
4 komad
Pileći fileti
1 po potrebi
Sol
1 po potrebi
Biber
4 češanj
Bijeli luk
1 po potrebi
ulje
Pečeni pileći fileti s bijelim lukom
  1. Predhodno zagrijte pećnicu na 170 stepeni.
  2. Podmažite posudu za pečenje s uljem i stavite piletinu.
  3. Stavite bijeli luk ispod kožice i zaćinite filete sa soli i biberom.
  4. Pecite 30-40 minuta a zatim izvadite iz pećnice, prekrijte folijom i ostavite 10 minuta da se ohladi.
  5. Poslužite uz pire krompir.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*