Pečeni pileći fileti s bijelim lukom
Služi: 1 osobuKuhanje: 40 minutaPriprema: 10 minuta
Sastojci
Pileći fileti:
4 komada
Sol:
Po želji
Biber:
Po želji
Bijeli luk:
4 češnja
Ulje:
Po želji
Instrukcije
Predhodno zagrijte pećnicu na 170 °C.
Podmažite posudu za pečenje s uljem i stavite piletinu.
Stavite bijeli luk ispod kožice i zaćinite filete sa soli i biberom.
Pecite 30-40 minuta a zatim izvadite iz pećnice, prekrijte folijom i ostavite 10 minuta da se ohladi.
Poslužite uz pire krompir.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.