Pečeni riblji fileti sa senfom

Vrijeme pripreme
6 minute
Vrijeme kuhanja
10 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
4 komad
riblji fileti
4 kašika
maslo
4 kašika
senf
4 kašika
sok od limuna
2 kašika
Worcestershire umak
6 kašika
Prezla
1 po potrebi
peršun
1 po potrebi
limun
Pečeni riblji fileti sa senfom
  1. Predhodno zagrijte pećnicu na 230 stepeni.
  2. U podmazanu posudu za pečenje poredajte filete te ih začinite sa soli i biberom.
  3. Pomiješajte u manjoj zdjeli maslo, senf, limunov sok i Worcestershire umak.
  4. Prelijte filete sa smjesom od senfa a zatim i sa prezlom.
  5. Stavite u pećnicu i pecite 10 minuta.
  6. Izvadite, pospite sa peršunom i ukrasite sa kriškama limuna.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*