- Vrijeme pripreme
- 6 minute
- Vrijeme kuhanja
- 10 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 27.11.2010
- 4 komad
- riblji fileti
- 4 kašika
- maslo
- 4 kašika
- senf
- 4 kašika
- sok od limuna
- 2 kašika
- Worcestershire umak
- 6 kašika
- Prezla
- 1 po potrebi
- peršun
- 1 po potrebi
- limun

- Predhodno zagrijte pećnicu na 230 stepeni.
- U podmazanu posudu za pečenje poredajte filete te ih začinite sa soli i biberom.
- Pomiješajte u manjoj zdjeli maslo, senf, limunov sok i Worcestershire umak.
- Prelijte filete sa smjesom od senfa a zatim i sa prezlom.
- Stavite u pećnicu i pecite 10 minuta.
- Izvadite, pospite sa peršunom i ukrasite sa kriškama limuna.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!