- Vrijeme pripreme
- 3 minute
- Vrijeme kuhanja
- 8 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 16.7.2010
- 400 g
- račići
- 3 češanj
- Bijeli luk
- 2 kašika
- maslo
- 3 kašika
- sherry
- 1 kriška
- limun
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- mljeveni biber
- 3 komad
- kopar

- Otopite račiće na sobnoj temperaturi.
- Zagrijte tavu na srednjoj temperaturi. Dodajte maslo, bijeli luk i račiće.
- Propržite i začinite sa soli i biberom.
- Premjesite račiće u posudu za posluživanje, dodajte limun i grančice kopra.
- Poslužite uz bijeli hljeb.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!