Pileća cajun pizza
Kategorije: Pizza
- Prethodno zagrijte pećnicu na 240° C. Pomiješajte piletinu i cajun začin u velikoj zdjeli.
- Zagrijte ulje non-stick tavi na visokoj temperaturi. Dodajte 1/3 piletine i kuhajte 3 minute ili dok ne dobije smeđu boju. Povremeno promiješajte.
- Prebacite to u vatrostalnu posudu i ponovite to u još 2 serije sa preostalom piletinom. Povremeno zagrijte piletinu u tavi između serija.
- Stavite 2 pizza kore na 2 posude za pečenje pizze. Pospite pizzu ravnomjerno mozzarelom i piletinom.
- Pecite u pećnici, uz povremeno okretanje, 15 minuta ili dok ne dobiju smeđu boju.
- U međuvremenu, pomiješajte mango, avokado, luk, korijander, sok od limete i papriku u posebnoj zdjeli. Izmiješajte.
- Pospite pizze s tom smjesom, zelenom salatom i izrežite pizzu na komade.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!