Pileća jetrica s povrćem i jabukom

Vrijeme pripreme
10 minute
Vrijeme kuhanja
20 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
1 1/2 glavica
Crveni luk
2 komad
crvene paprike
350 g
pileća jetrica
3 češanj
Bijeli luk
1/2 komad
jabuka
1 po potrebi
peršun
1 kašika
kečap
1 po potrebi
hljeb
Pileća jetrica s povrćem i jabukom
  1. Zagrijte ulje u tavi.
  2. Dodajte luk, papriku, jabuku i ostavite da pirja.
  3. Kada je gotovo dodajte jetricu i kečap pa pecite još malo.
  4. Pred kraj dodajte bijeli luk i peršun.
  5. Poslužite uz hljeb.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*