Pileća prsa punjena feta sirom i limunom
Sastojci
Instrukcije
Skuhajte krompir u slanoj vodi, a zatim napravite pire.
U posebnoj posudi pomiješajte feta sir, timijan, limunovu koru, bijeli luk, malo soli i bibera.
Zarežite svaki pileći file da izgleda kao đep, a zatim ih napunite pripremljenim filom.
Stavite ih u tavu sa zagrijanim uljem i pržite dok ne porumene s obje strane.
Nakon što porumene punjene filete prebacite u vatrostalnu posudu i pecite 15-ak minuta u rerni na 200 °C.
Podijelite svaki file na dva dijela i poslužite uz pire i kuhane mahune.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.