Pileća prsa sa bijelim lukom i parmezanom

Vrijeme pripreme
15 minute
Vrijeme kuhanja
35 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
2 kašičica
Bijeli luk
60 ml
Maslinovo ulje
70 g
Prezla
70 g
parmezan
4 komad
Pileći fileti
Pileća prsa sa bijelim lukom i parmezanom
  1. U tavi zagrijte maslinovo ulje i bijeli luk kako bi se izmiješali okusi.
  2. U posebnoj posudi pomiješajte prezlu, začine po želji i parmezan.
  3. Potopite pileća prsa u maslinovo ulje sa bijelim lukom, a zatim u mješavinu prezle i parmezana.
  4. Stavite u pleh za pečenje i pecite 30-35 minuta u rerni na 200 °C.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*