Pileća prsa sa bijelim lukom

Vrijeme pripreme
10 minute
Vrijeme kuhanja
10 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
3 kašika
maslo
4 komad
Pileći fileti
2 kašičica
bijeli luk u prahu
1 kašičica
Sol
1/4 kašičica
Biber
1 kašičica
crveni luk u prahu
Pileća prsa sa bijelim lukom
  1. U tavi istopiti maslac.
  2. Pileća prsa istući kuhinjskim čekićem.
  3. Posoliti ih, pobiberiti, dodati druge začine po želji i ostaviti da odstoje 15-ak minuta.
  4. Staviti ih u tavu, posuti bijelim i crvenim lukom u prahu, pa peći po 10 minuta s obje strane.
  5. Poslužiti ih uz prilog po želji

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*