Pileća supa s gljivama

Vrijeme pripreme
4 minute
Vrijeme kuhanja
25 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Supe
Postavio
Postavljeno
4 šolja
Pileća osnova
1 glavica
Crveni luk
4 češanj
Bijeli luk
1 komad
mrkve
4 komad
gljive
2 kašika
đumbir
1 kašika
sok od limuna
3 kašika
peršun
Pileća supa s gljivama
  1. U lonac dodajte osnovu, crveni luk, bijeli luk, mrkvu, gljive, đumbir i dovedite do ključanja.
  2. Smanjite temperaturu i ostavite da pirja 15 minuta ili dok povrće ne omekša.
  3. Skinite s vatre, umiješajte sok od limuna i peršun.
  4. Poklopite i ostavite da 5 minuta da odstoji.
  5. Poslužite uz hljeb.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*