- Vrijeme pripreme
- 4 minute
- Vrijeme kuhanja
- 25 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Supe
- Postavio
- Postavljeno
- 20.5.2013
- 4 šolja
- Pileća osnova
- 1 glavica
- Crveni luk
- 4 češanj
- Bijeli luk
- 1 komad
- mrkve
- 4 komad
- gljive
- 2 kašika
- đumbir
- 1 kašika
- sok od limuna
- 3 kašika
- peršun

- U lonac dodajte osnovu, crveni luk, bijeli luk, mrkvu, gljive, đumbir i dovedite do ključanja.
- Smanjite temperaturu i ostavite da pirja 15 minuta ili dok povrće ne omekša.
- Skinite s vatre, umiješajte sok od limuna i peršun.
- Poklopite i ostavite da 5 minuta da odstoji.
- Poslužite uz hljeb.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!