- Vrijeme pripreme
- 20 minute
- Vrijeme kuhanja
- 30 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Supe
- Postavio
- Postavljeno
- 23.4.2013
- 2 kašičica
- Maslac
- 200 g
- celer
- 200 g
- mrkve
- 1 glavica
- Crveni luk
- 1 komad
- Krompir
- 1 kašičica
- timijan
- 1 kašičica
- Mješavina začina
- 1 l
- pileća supa
- 240 g
- rezanci
- 400 g
- kuhana pileća prsa
- 1 po potrebi
- peršun

- Istopite maslac u većoj šerpi, a zatim dodajte isjeckani luk.
- Nakon što luk postane proziran dodajte celer i mrkvu.
- Dinstajte 3-4 minute.
- Dodajte krompir, timijan, mješavinu začina i pileću supu.
- Nakon što smjesa proključa dodajte rezance i piletinu, pa kuhajte na niskoj temperaturi 20 minuta.
- Pospite peršunom, pa poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!