Pileće šnicle u kiselom mlijeku

Vrijeme pripreme
5 minute
Vrijeme kuhanja
20 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
1 kg
Pileći fileti
2 šolja
kiselo mlijeko
3 komad
kiseli krastavci
1 po potrebi
Sol
1 po potrebi
Biber
Pileće šnicle u kiselom mlijeku
  1. Istucite filete u šnicle i posolite ih. Ostavite šnicle da odstoje 15 minuta.
  2. Umiješajte ih u brašno a zatim pržite na zagrijanom ulju.
  3. Kada su šnicle pečene, dodajte krastavice i kiselo mlijeko.
  4. Poklopite i isključite pa ostavite da još malo odstoji.
  5. Poslužite uz kuhano povrće ili pomfrit.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*