- Vrijeme pripreme
- 4 minute
- Vrijeme kuhanja
- 20 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 29.3.2013
- 2 komad
- Pileći fileti
- 1 pakovanje
- artičoka
- 4 glavica
- Crveni luk
- 2 kašika
- Maslinovo ulje
- 2 kašika
- maslo
- 3/4 šolja
- bijelo vino
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber

- Stavite artičoke u mikrovalnu 3-4 minute a zatim izvadite i ostavite na stranu.
- Zagrijte ulje u većoj tavi, dodajte filete i pecite dok ne budu pečeni, oko 8 minuta
- Začinite sa soli i biberom pa umiješajte maslo i vino. Kuhajte dok se smjesa ne smanji za pola.
- Dodajte artičoke i luk. Ostavite da pirja 3-4 minute, dok vino skroz ne ispari.
- Skinite s vatre i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!