Pileći fileti s bijelim lukom

Vrijeme pripreme
15 minute
Vrijeme kuhanja
25 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
4 šoljica
brašno
6 kašika
bijeli luk u prahu
3 kg
mljeveni biber
4 komad
Jaja
8 komad
Pileći fileti
Pileći fileti s bijelim lukom
  1. Zagrijte ulje u tavi.
  2. U zdjeli pomiješajte luk, sol i biber.
  3. U drugoj zdjeli pomiješajte jaja i brašno.
  4. Piletinu prvo umiješajte u smjesu s jajima, odstranite višak brašna a zatim je umiješajte u smjesu s lukom.
  5. Stavite piletinu u tavu i pecite dok ne dobije smeđu boju a zatim poslužite.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*