- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 10 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 17.9.2010
- 300 g
- gljive
- 350 g
- Pileći fileti
- 1 glavica
- Crveni luk
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber
- 1 po potrebi
- sok od limuna
- 2 1/2 kašika
- bijelo vino
- 1 kašičica
- vegeta
- 100 g
- majoneza
- 1 po potrebi
- peršun
- 1 po potrebi
- ulje

- Odvojeno propržite meso i gljive.
- Proprženo meso i gljive stavite u veću zdjelu, promiješajte i dodajte luk.
- U manjoj zdjeli pomiješajte majonezu, limunov sok, vino, vegetu, sol, biber i peršun.
- Prelijte gljive, meso i luk s napravljenom smjesom.
- Poslužite toplo ili hladno.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!