- Vrijeme pripreme
- 6 minute
- Vrijeme kuhanja
- 45 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 21.1.2013
- 6 komad
- Pileći fileti
- 1/4 kašičica
- paprika
- 250 g
- gljive
- 1 kašika
- maslo
- 1/2 šolja
- pileća supa
- 3 glavica
- zeleni luk
- 1 češanj
- Bijeli luk
- 1/2 kašičica
- Sol
- 1/7 kašičica
- Biber
- 3/4 šolja
- mozzarela

- Stavite filete u podmazanu posudu za pečenje, pospite sa paprikom i pecite u pećnici 15 minuta na temperaturi od 170 stepeni.
- U međuvremenu pecite gljive na maslu u većoj tavi, oko 5 minuta. Dodajte supu, zeleni luk, bijeli luk i sol pa dovedite do ključanja.
- Prelijte filete sa dobivenom smjesom i pecite 15 minuta, a zatim pospite sa sirom i pecite dok se ne rastopi, oko 5 minuta.
- Skinite s vatre i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!