- Vrijeme pripreme
- 6 minute
- Vrijeme kuhanja
- 60 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 1.11.2010
- 1 šolja
- riža
- 1 konzerva
- konzervisana krem supa od gljiva
- 1/2 šolja
- voda
- 1 pakovanje
- Francuska supa od luka
- 4 komad
- Pileći fileti

- Predhodno uljem podmažite posudu za pečenje a zatim dodajte rižu.
- U zdjeli pomiješajte supu od gljiva, francusku supu od luka i vodu. Prelijte preko riže, poredajte filete po vrhu.
- Poklopite, stavite u pećnicu i pecite 60 minuta na temperaturi od 170 stepeni ili dok riža ne omekša.
- Izvadite i poslužite uz zelenu salatu.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!