Pileći fileti s rižom

Vrijeme pripreme
6 minute
Vrijeme kuhanja
60 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
1 šolja
riža
1 konzerva
konzervisana krem supa od gljiva
1/2 šolja
voda
1 pakovanje
Francuska supa od luka
4 komad
Pileći fileti
Pileći fileti s rižom
  1. Predhodno uljem podmažite posudu za pečenje a zatim dodajte rižu.
  2. U zdjeli pomiješajte supu od gljiva, francusku supu od luka i vodu. Prelijte preko riže, poredajte filete po vrhu.
  3. Poklopite, stavite u pećnicu i pecite 60 minuta na temperaturi od 170 stepeni ili dok riža ne omekša.
  4. Izvadite i poslužite uz zelenu salatu.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*