Pileći fileti sa paniranom rajčicom

Vrijeme pripreme
15 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
4 komad
Pileći fileti
4 kašika
Panirana rajčica
3 kašičica
Maslinovo ulje
1 kašičica
celer
1 kašičica
Bosiljak
1 kašičica
peršun
Pileći fileti sa paniranom rajčicom
  1. U proključalu vodu staviti, izrezane na kockice, pileće filete i kuhati 7-8 minuta.
  2. Nakon što se skuhaju, staviti ih na vrelo maslinovo ulje i dodati paniranu rajčicu, i ostaviti tako sve dok rajčica je proključa.
  3. Dodati začine. Preporuka: celer, bosiljak, peršin.
  4. Servirati toplo uz šnitu kruha.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*