Pileći fileti sa paradajzom i krompirom
Služi: 1 osobuKuhanje: 30 minutaPriprema: 5 minuta

Sastojci
Pileći fileti:
4 komada
Crveni luk:
1 glavica
Mrkve:
1 komad
Bijeli luk:
2 kašičice
Origano:
1 kašičica
Peršun:
1/2 kašičice
Sol:
1/4 kašičice
Biber:
Po želji
Celer:
Po želji
Paradajz:
450 grama
Pileća supa:
3/2 solja
Krompir:
2 šolje
Instrukcije
Zagrijte ulje u dubokoj tavi na većoj temperaturi.
Dodajte filete i pržite dok ne dobiju smeđu boju.
Umiješajte luk, mrkvu, celer, bijeli luk, origano, peršun, sol, biber, paradajz sa sokom, pileću supu i krompir.
Kuhajte dok krompir ne omekša a zatim skinite i poslužite toplo.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.