Pileći fileti sa paradajzom i krompirom

Vrijeme pripreme
5 minute
Vrijeme kuhanja
30 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
4 komad
Pileći fileti
1 glavica
Crveni luk
1 komad
mrkve
2 kašičica
Bijeli luk
1 kašičica
origano
1/2 kašičica
peršun
1/4 kašičica
Sol
1 po potrebi
Biber
1 po potrebi
celer
450 g
paradajz
1 1/2 šolja
pileća supa
2 šolja
Krompir
Pileći fileti sa paradajzom i krompirom
  1. Zagrijte ulje u dubokoj tavi na većoj temperaturi.
  2. Dodajte filete i pržite dok ne dobiju smeđu boju.
  3. Umiješajte luk, mrkvu, celer, bijeli luk, origano, peršun, sol, biber, paradajz sa sokom, pileću supu i krompir.
  4. Kuhajte dok krompir ne omekša a zatim skinite i poslužite toplo.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*