- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 30 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 30.10.2010
- 4 komad
- Pileći fileti
- 1 glavica
- Crveni luk
- 1 komad
- mrkve
- 2 kašičica
- Bijeli luk
- 1 kašičica
- origano
- 1/2 kašičica
- peršun
- 1/4 kašičica
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber
- 1 po potrebi
- celer
- 450 g
- paradajz
- 1 1/2 šolja
- pileća supa
- 2 šolja
- Krompir

- Zagrijte ulje u dubokoj tavi na većoj temperaturi.
- Dodajte filete i pržite dok ne dobiju smeđu boju.
- Umiješajte luk, mrkvu, celer, bijeli luk, origano, peršun, sol, biber, paradajz sa sokom, pileću supu i krompir.
- Kuhajte dok krompir ne omekša a zatim skinite i poslužite toplo.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!