Pileći fileti sa ružmarinom i crvenim lukom

Sastojci
Instrukcije
Začinite piletinu sa soli i biberom.
Zagijte maslo u tavi, dodajte filete i pecite dok ne dobiju smeđu boju a zatim ih premjestite u podmazanu posudu za pečenje.
U istu tavu dodajte preostalo maslo, crveni luk i bijeli luk pa pecite dok ne omekšaju.
Dodajte brašno i pirjajte 2 minute uz konstantno miješanje, a zatim umiješajte supu, mlijeko i ružmarin. Dovedite do ključanja i pirjajte 3 minute.
Prelijte piletinu sa dobivenim umakom, stavite u pećnicu i pecite 25 minuta na temperaturi od 170 °C.
Izvadite i poslužite odmah.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.