Pileći fileti sa senfom
Služi: 1 osobuKuhanje: 20 minutaPriprema: 5 minuta

Sastojci
Mlijeko:
1/4 šolje
Senf:
3 kašike
Prezla:
1/4 šolje
Parmezan:
1/4 šolje
Pileći fileti:
4 komada
Instrukcije
Predhodno zagrijte pećnicu na 250 °C i pomastite posudu za pečenje.
U zdjeli pomiješajte mlijeko i senf.
Umiješajte filete u smjesu s mlijekom, zatim u prezlu i na kraju u parmezan.
Stavite filete u pripremljenu posudu za pečenje.
Pecite 20 minuta ili dok fileti ne dobiju zlatno smeđu boju.
Izvadite iz rerne i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.