- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 35 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 25.9.2013
- 1/2 šolja
- maslo
- 1/2 kašika
- senf
- 1 glavica
- Crveni luk
- 2 češanj
- Bijeli luk
- 1 kašika
- majčina dušica
- 1/2 kašičica
- Crvena paprika
- 4 komad
- Pileći fileti
- 1 šolja
- Prezla

- U zdjeli pomiješajte maslo sa senfom, crvenim lukom, bijelim lukom, majčinom dušicom i paprikom.
- Umiješajte piletinu u napravljenu smjesu a zatim u prezlu.
- Stavite piletinu u podmazanu posudu za pečenje i pecite 35 minuta na temperaturi od 170 stepeni.
- Izvadite i poslužite toplo.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!