Pileći fileti sa senfom i parmezanom

Vrijeme pripreme
5 minute
Vrijeme kuhanja
45 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
1/2 šolja
maslo
2 kašičica
senf
1 kašičica
Worcestershire umak
1/2 kašičica
Sol
1 šolja
Prezla
1/2 šolja
parmezan
6 komad
Pileći fileti
Pileći fileti sa senfom i parmezanom
  1. U plitkoj posudi pomiješajte maslo sa senfom, soli i worcestershire umakom.
  2. Umiješajte filete u smjesu sa senfom a zatim u prezlu i parmezan.
  3. Stavite filete u posudu za pečenje, pospite sa preostalim maslom i pecite 45 minuta na temperaturi od 170 stepeni.
  4. Izvadite i poslužite toplo.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*