- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 20 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 11.9.2010
- 1/4 šolja
- mlijeko
- 3 kašika
- senf
- 1/4 šolja
- Prezla
- 1/4 šolja
- parmezan
- 4 komad
- Pileći fileti

- Predhodno zagrijte pećnicu na 250 stepeni i pomastite posudu za pečenje.
- U zdjeli pomiješajte mlijeko i senf.
- Umiješajte filete u smjesu s mlijekom, zatim u prezlu i na kraju u parmezan.
- Stavite filete u pripremljenu posudu za pečenje.
- Pecite 20 minuta ili dok fileti ne dobiju zlatno smeđu boju.
- Izvadite iz rerne i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!